Tuesday, 20 October 2009

Greetings from Venus



"The beginning is the most important part of the work"
-plato-

Here we are.
It takes 48hours for me to begin this blog! Geez, it's hard! hahahah.
I'm not a kind of person who loves to write. yap! gw suka baca, tapi bukan tipe orang yang pandai merangkai kata-kata. Kenapa sampai bisa 2 hari buat mulai blog ini, karena gw sangat percaya pada first impression! because you'll never get a second chance to make a first impression, right?
So, this is it! I'll start with something so simple, Greetings from Venus.




ciao,
laa.

6 comments:

FINA said...

your first post! hahahahha. it's good btw. i like those quotes. too bad i still don't know what to do with mine.

the long morrow said...

hahaha!
asik asik.
ayo ciii! semangaaaat!!

...AdikrisnA_nyez... said...

kata siapa lo gak bisa nulis?? this is good tauk...hahaha

laura said...

hihi. asik asik. makasi loh nes.
akhirnya bisa juga post komen?

...AdikrisnA_nyez... said...

hahaha...dasaarr kau,,,tar gue coba suruh tmn2 gue bntuin komen deh,,,mumpung mereka juga pernah ngrasain tugas kayak lo..wakakakak! ~.~

laura said...

hehhee. asik asik!
makasi loh nes,
dosen gw sangad memperhatikan "interaksi dalam blog kalian!"
hahahahha

Post a Comment